RRR, on 04 February 2012 - 12:39 PM, said:
Не съм кой знае колко запален по стъпдепа, затова и преценката ми е по-ограничена. Но някои от парчетата са доста интересни. Браво!
В Propane-Ganda от Шменти Капели ли чувам някви неща или бъркам много здраво? А пък ако ми кажеш семпъла в началото на You Left Me
от кой филм е цена няма да имаш. Въпросното парче има доста обречена атмосфера, много добро! И после... "скачай копеле" хахах..
А последния трак си е точно като за последен.
Като че ли Immortal Machine ми харесва най-много от всички. Голяма играчка с вобъло. И след паузата с тоя изкривен снеър ли е кво е не знам много сочни подскоци надолу нагоре правиш. И така.
Йо йо! Значи, Пропан-Гандата използвах семпли от реч на Тодор Живков за студентите. Тематиката му е политическа и общо взето най-вече свързана с комунизма.

You Left Me, колкото и глупаво да звучи, използвах гласове от речта на един от основните герои от Watchmen, един сравнително гаден американски филм, но репликите на паузата ми се сториха много силни и ги използвах.
Последният трак е със семпли на Евангелион, едно анимационо, което е причинило над стотина самоубийства в Япония, уникално е, историята му е уникална и на мен лично е променило живота ми, даже аватара ми тука е с робота от анимето.
Имортъл Машийн е с речта на Шодан, изкуственият интелект от компютърната игра System Shock.
Надявам се съм отговорил максимално на въпросите. Иначе напослеък съм се сцепил да правя ИНДЪБСТРИЪЛ, което е и наименованието на въпросния ръмжащ дъбстеп. Това, че е бавен, сигурно дразни повечето габеристи, но мен лично ми е интересно разнообраие в продуцирането.

Радвам се, че ви харесва, поне един месец съм отделил за направата на всичките тракове. Евала за open mind-a!