gabbafreakz.org: Mokushi - MOLECULAR REDESIGN - gabbafreakz.org

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Mokushi - MOLECULAR REDESIGN [Promo Filth Mix]

#1 User is offline   AyanamisSlave Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Hardcore Members

Posted 11 January 2012 - 12:40 PM

Знам, че сте с доста предразсъдъци и мразите всичко различно от техно (или каквото ви е любимото), ама аз да си спамна все пак. :D
Скоро ще има още един сет по радиото на Global Warming, ще го кача и него след предаването.

http://www.mixcloud....bstep-promo-mix

Posted Image

:::Playlist:::
1. Propane-Ganda
2. Dub Nukem
3. Immortal Machine
4. Death Call
5. Demon Babe
6. You Left Me
7. Embrace The Darkness
8. Instrumentality Project
0

#2 User is offline   ShanoDJ Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Root Admin

Posted 12 January 2012 - 09:58 PM

О аз си го пуснах преди ден - два. Евала.. готини траци, яко се уоблира на тях :bunny:
0

#3 User is offline   AyanamisSlave Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 13 January 2012 - 03:56 PM

Благодаря! :) Малко по-хард са от модерния дъб, ама то това е и целта. :)
0

#4 User is offline   sorce Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Crew

Posted 17 January 2012 - 06:14 PM

мдаа, и на мен ми допада!! бравос на мокушката пак! :pirate: :wallbash:
u don't need no worries in your life
u just need your HARDCORE - it's the only thing u need to survive

-=@=#=?=$=$=6=6=6=MACHINES LIKE ME=!=>=&=#=+=#=@=X=-
0

#5 User is offline   GaBBaRiT Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 18 January 2012 - 07:02 PM

Е, ше ме накарате да си го пусна Posted ImagePosted Image
Speedcore It's not just music... It's an addiction!!!!

Публикувано изображение

0

#6 User is offline   RRR Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 04 February 2012 - 12:39 PM

Не съм кой знае колко запален по стъпдепа, затова и преценката ми е по-ограничена. Но някои от парчетата са доста интересни. Браво!

В Propane-Ganda от Шменти Капели ли чувам някви неща или бъркам много здраво? А пък ако ми кажеш семпъла в началото на You Left Me
от кой филм е цена няма да имаш. Въпросното парче има доста обречена атмосфера, много добро! И после... "скачай копеле" хахах..

А последния трак си е точно като за последен.

Като че ли Immortal Machine ми харесва най-много от всички. Голяма играчка с вобъло. И след паузата с тоя изкривен снеър ли е кво е не знам много сочни подскоци надолу нагоре правиш. И така.
0

#7 User is offline   AyanamisSlave Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 04 February 2012 - 11:39 PM

View PostRRR, on 04 February 2012 - 12:39 PM, said:

Не съм кой знае колко запален по стъпдепа, затова и преценката ми е по-ограничена. Но някои от парчетата са доста интересни. Браво!

В Propane-Ganda от Шменти Капели ли чувам някви неща или бъркам много здраво? А пък ако ми кажеш семпъла в началото на You Left Me
от кой филм е цена няма да имаш. Въпросното парче има доста обречена атмосфера, много добро! И после... "скачай копеле" хахах..

А последния трак си е точно като за последен.

Като че ли Immortal Machine ми харесва най-много от всички. Голяма играчка с вобъло. И след паузата с тоя изкривен снеър ли е кво е не знам много сочни подскоци надолу нагоре правиш. И така.

Йо йо! Значи, Пропан-Гандата използвах семпли от реч на Тодор Живков за студентите. Тематиката му е политическа и общо взето най-вече свързана с комунизма. :)
You Left Me, колкото и глупаво да звучи, използвах гласове от речта на един от основните герои от Watchmen, един сравнително гаден американски филм, но репликите на паузата ми се сториха много силни и ги използвах. :)

Последният трак е със семпли на Евангелион, едно анимационо, което е причинило над стотина самоубийства в Япония, уникално е, историята му е уникална и на мен лично е променило живота ми, даже аватара ми тука е с робота от анимето.

Имортъл Машийн е с речта на Шодан, изкуственият интелект от компютърната игра System Shock. :)

Надявам се съм отговорил максимално на въпросите. Иначе напослеък съм се сцепил да правя ИНДЪБСТРИЪЛ, което е и наименованието на въпросния ръмжащ дъбстеп. Това, че е бавен, сигурно дразни повечето габеристи, но мен лично ми е интересно разнообраие в продуцирането. :)
Радвам се, че ви харесва, поне един месец съм отделил за направата на всичките тракове. Евала за open mind-a! :)
0

#8 User is offline   RRR Icon

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 05 February 2012 - 05:05 PM

Относно Watchmen - тва ми напомня за The Headbanger - той ползваше кви ли не семпли от мега тъпи филми - все някви "Ще мреш" или "Мрак" или " Ще мреш в мракаа". Ама правеше много як кор. Сигурно от един филм е ползвал материал за 4-5 парчета хахах. Гласовете съдържащи в себе си власт и могъщество и мрачна мощ (ако мога така да ги определя) винаги ще си носят едно особено чувство, което допада на много народ и на мен също.

А за бързината, че може да дразни някой кво да ти кажа. Тука в този форум общото между всички е хардкора, но това не значи, че това е единственото дето всеки един от нас слуша. Тъй че споделяй си нещата, па квото ще да става.

Стана ми любопитно за Евангелион, ще поразгледам. Благодарско за отговорите!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users