Хахаххахахахахха
абе вас как изобщо са ви пуснали да завършите, това на какъв език е писано на флаера ? Български, Латински на НЕГРАМОТЕН

Или сте завършили някакво СОУ със специализирано обучене на абсолютно бездарни кадри?

Харесват ми страхотният цветови подбор, най-добрите нюанси на зеленият цвят. От къде взехте идеята от изтърканата тапицерия на някоя стара лада модел - Жигули или от автентичните цветове от 1967г. в нечий изоставен апартамент(където мърлите ,които ще имат бал са се боли с общи игли

) Това от дясно на флаера до зелената бълвоч какво трябва да е - Чума, Метеорит, СПИН, болести? Може би зеленото символизира умиращата природа, а черното петно от дясно символизира черната дупка, която ще представлява присъстващите на партито(това човешка глава ли е по-дяволите защо е толкова замазано и с такова отвратително качество!?)?
А и да не забравя Gabba Freakz има ли нещо общо с Gabbafreakz, кои от двата начина на изписване е верен? Или както искаш си пишеш aBBaFreakz примерно

Това неволна грешка ли е или си правите яка гаргара с името на организацията

А освен на събития като завършвания/балове смятате ли да има изяви и на кръщенета, сватби, изпращания ... а сега ще има ли и цигански оркестър? Абе просто ... не знам толкова много неща имам да кажа още, ама ще решат някои хора, че се държа вулгарно или съм тегав щото ми е свършила хомеопатичното лекарство без което не мога ...
Та да разсея всякакви съмнения, че това е поредното тегаво заяждане. Просто отправям конструктивна критика, този флаер изглежда Ужасно! , като цяло цялото събитие ми изглежда меко казано непредставително. А начина по които е преставен ... незнам след организация и участие в събития като Mutante, SpeedFreak, Goetia, успешните самостоятелни безплатни Open air и т.н. асоцияцията с Балът на Незнам коя си наркоманка не ми стои добре ... Аз ако бях не бих искал да имам нищо общо, не и ако искам да не ме смятат за придворен шут в анарко-джъмборе ... ебаси даже не сте специални гости ами сте все едно на тяхно повикване. Ебаси можеше поне да имат уважението да ви напишат правилно името, това не вярвам да е нарочно, ама на чиста гавра си прилича...
Нищо лично, не желая да обиждам и да се заяждам с никой, но от това което прочетох с такива впечатления останах. Ако смятате, че не съм прав или греша нещо винаги съм готов да призная грешка и да се извиня, стига да ми дадете доводи защо това е така.